Gerginliği Eto’o Bitirdi

Antalyaspor taraftar grupları, maç sonu kendilerine gelmeyen ve soyunma odasına giden oyuncuları protesto etti ….

Gerginliği Eto’o Bitirdi
6 Kasım 2016 10:05

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik ve Grup 1966, maç sonu kendilerine gelmeyen ve soyunma odasına giden oyuncuları protesto etti.

Maçın son düdüğünün ardından soyunma odasına giden oyuncuları protesto eden Güney ve Kuzey Kale Arkası’ndaki taraftar grupları, yaklaşık yirmi dakikalık beklemenin ardından tribünleri boşaltarak Antalya Arena’daki oyuncu çıkışına yöneldiler. Burada bir süre yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, sonra bu kez Batı Tribünü’ne girerek oyuncuları beklemeye başladı.

Batı Tribünü’nde oyuncuları beklemeye başlayan taraftarların yanına gelen Eto’o’ya taraftarlar yalnızca Maraton Tribünü’ne gittikleri için sitem ettiler ve tepki gösterdiler. Antalyasporlu oyuncuların yense de yenilse de tribünlere gelmesi gerektiğini söyleyen taraftarlar,  takımın her zaman yanında olduklarını belirttiler. Samuel Eto’o ise Süleyman Sincar aracılığıyla taraftarın kendileri için oldukça önemli olduğunu söylerken, bu durumun tekrarlanmayacağı konusunda taraftar gruplarına söz verdi. Eto’o taraftarlarla birlikte selfie çektikten sonra stadyumdan ayrıldı.