Eto’o Formsuzluğuyla Dikkat Çekiyor

Antalyaspor kaptanı Samuel Eto’o, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısındaki düşük performansı ile dikkat çekiyor…

Eto’o Formsuzluğuyla Dikkat Çekiyor
8 Mart 2016 18:32

Antalyaspor kaptanı Samuel Eto’o, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısındaki düşük performansı ile dikkat çekiyor. Sezonun ilk devresini 13 gol ile taçlandıran Kamerunlu futbolcu, aynı performansı ikinci devre gösteremedi.

İkinci devre oynadığı 7 karşılaşmada sadece 1 gol atabilen Samuel Eto’o, iddialı olduğu gol krallığı yarışında da geride kaldı. İlk devre 13 gol ile krallık yarışında Mario Gomez ile yarışan Eto’o, ikinci devredeki gol formsuzluğu sebebiyle mücadelenin gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig’in 24. haftası geride kalırken Mario Gomez 18 gole ulaşırken Samuel Eto’o 14 golde kaldı.

Gol krallığı yarışında Samuel Eto’o’yu 13 golle Akhisar Belediyespor’dan Hugo Rodallega, 11 golle Bursaspor’dan Tomas Necid, yine 11’er golle Başakşehir’den Edin Visca ve Fenerbahçe’den Fernandao takip ediyor.

Samuel Eto’o’nun son 7 maçtaki 1 gol performansı,  Antalyaspor’un gol performansını da direkt olarak etkiledi. Eto’o’nun formsuz olduğu son 7 maçta Antalyaspor, toplamda 10 gol atarak sadece 7 puan toplayabildi.