Antalyaspor Espor Takımından Büyük Başarı

Antalyaspor Espor Takımı, ilk sezonunda şampiyon olarak büyük bir başarı kazandı.

Antalyaspor Espor Takımından Büyük Başarı
19 Mayıs 2019 14:25

Antalyaspor’un dijital platformda VPG TURKEY Espor Fifa Pro Clubs Ligi’nde mücadele eden FIFA Pro Club takımı olan Antalyaspor Espor Takımı, ilk sezonunda şampiyon olarak büyük bir başarı kazandı.

‘Kırmızı’ ve ‘Beyaz’ olmak üzere 2 gruba ayrılan ligde normal sezonda ‘Beyaz Lig’de’ mücadele eden Antalyaspor, 16 takımın bulunduğu ligi lider bitirdi. Şampiyonu belirleyecek olan 8 takımlı play-off’a, ardından da play-off finaline çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz, çeyrek final ve yarı final maçlarını da kazanıp finale çıktı ve finalde de Mod-Z Espor’u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyonluğun ardından önce futbol A takım antrenmanına gidip Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbolcularla tanışma fırsatı bulan Espor takımı, Antalyaspor’un 14 Nisan 2019 tarihindeki Kasımpaşa maçına da davet edildi. Espor oyuncuları bu karşılaşmanın devre arasında yapılan kupa töreni ile şampiyonluk kupasını Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün elinden aldı.

Antalyaspor Espor Takımı bir sonraki sezonunda VPG Türkiye Ligi harici Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor gibi kulüplerin de boy göstereceği Türkiye Espor Futbol Ligi’nde (TEFL) mücadele edecek.