Eskişehirspor Hazırlıkları Başladı

Eskişehirspor Hazırlıkları Başladı
3 Eylül 2015 22:18

Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında Eskişehirspor’u ağırlayacak Antalyaspor, çalışmalarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile başladı.

Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan Lazerevic, Kvesic, Emrah ve Lokman katılmadı. Sakatlığı süren Emre Akbaba’nın da katılmadığı antrenmana izinli olan Samuel Eto’o ve Jean Makoun da katılmadı.

Transfer sezonunun son gününde Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşmeye imza atan Ozan İpek de antrenmanda takımla çalıştı.

Antalyasporlu futbolcular koşu çalışmasından sonra dar alanda pas çalışması yaptılar. Yarı sahada yapılan çift kale maç ile antrenman sona erdi.

Antrenman sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yusuf Şimşek, İstanbul’a puan yada puanlar almak için gittiklerini ancak başaramadıklarını söyledi. Genç teknik adam, sistemlerine uyan futbolcularına teşekkür etti.

Antalyaspor’un oluşturacağı oyun sistemi hakkında bilgiler veren Şimşek, bundan sonraki karşılaşmalarda daha tempolu ve pozisyonlara giren bir oyun ortaya koyacaklarını belirtti.

İç sahadaki Eskişehirspor maçına 3 puan hedefi ile çıkacaklarını açıklayan Yusuf Şimşek, taraftarın Gençlerbirliği maçındaki desteği tekrarlamaları halinde 3 puan hedeflerine büyük katkısı olacağını söyledi.

Antalyaspor yönetiminin istediği bütün futbolcuları aldığını belirten Şimşek, yönetime teşekkür ederek işin artık kendilerinde olduğunu ifade etti.