Eski Asbaşkan Sav’dan Eto’o Tepkisi

Antalyaspor’da geçmiş dönemlerde Asbaşkanlık yapan Ali İhsan Sav, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Samuel Eto’o’nun protesto edilmesini yanlış bulduğunu söyledi.

Eski Asbaşkan Sav’dan Eto’o Tepkisi
16 Nisan 2018 12:09

Antalyaspor’da Gültekin Gencer döneminde Asbaşkanlık yapan Ali İhsan Sav, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Samuel Eto’o’nun protesto edilmesini yanlış bulduğunu söyledi.

Ali İhsan Sav, Konyaspor mücadelesinde seyircilerin Eto’o’ya karşı takındıkları davranışın icini acıttığını söyleyerek, maç boyunca işin arka planını bilmediği için taraftarların Kamerunlu oyuncuya karşı olan organize nefretinin nedenini öğrenmeye çalıştığını belirtti.

Konu hakkında hiç kimsenin bilgisi olmadığını belirten Ali İhsan Sav, Eto’o’nun Antalyaspor’a ihanet edecek bir davranış içerisine girmiş olsa dahi Antalya şehrine bu kadar çok katkı yapan bir futbolcunun kendi profesyonel menfaatini düşünerek yapmış olduğu davranışı sebebiyle  seyirciye yem olarak atılmasının Antalyaspor seyircisine yakışmadığını dile getirdi ve taraftarları “vefasızlık” ile suçladı.

Öte yandan Antalyaspor  gibi köklü takımların kurumsal hafızası olması gerektiği ve kendilerine yapılan hiçbir şeyi unutmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen Ali İhsan Sav, bu hafızanın birilerinin egosuna bırakılmayacak kadar değerli bir kural olması gerektiğinin altını çizdi.

Sav, sözlerini şöyle noktaladı:

Dedikoduya dayalı bilgilerle şehrin değerlerini dahi gözardı edebiliyorsak vay hlaimize. Vefa, sadece İstanbul’da bir semt adı olarak kalmamalı. Hakikat, er ya da geç ortaya çıkacaktır. Yalakaların  bekçiliği de gecenin karanlığının seher vaktine ulaşabildiği ana kadardır.