Erman’a Ölüm Tehditi

Bugün sabah antrenmanını yapan Erman Kılıç, taraftar grubu lideri olduğunu söyleyen iki kişi tarafından ölümle tehdit edildi …

Erman’a Ölüm Tehditi
4 Mart 2016 12:02

Antalyaspor’da sezon başından bu yana kadro dışı olan Erman, bugün taraftar grubu lideri olduğunu söyleyen iki kişi tarafından ölümle tehdit edildi.

İddialara göre sezon başından bu yana kadro dışı olan ve kulübün tahsis ettiği antrenman sahasında tek başına antrenman yapan Erman, idman sahasına gelen iki kişi tarafından ölümle tehdit edildi.

Sezon başında sebepsiz yere kadro dışı bırakıldığını belirten Erman Kılıç, yaşadığı olayı şöyle anlattı:

Antalyaspor’da başarılıydım, takım kaptanlığına getirilmiştim. Eto’o transfer edilince pazubandı kendi isteğimle ona verdim. Transferin bitmesine üç gün kala nedensiz şekilde kadro dışı bırakıldım. Arkasından aylarca param ödenmedi. Noter yoluyla ihtarname çekince A2 takımının çalıştığı sahada tek başıma antrenman yapmamı istedile, onu da kabul ettim. “

Bu sabah kulübün tahsis ettiği yerde antrenman yaparken taraftar grubu başkanı olduğunu söyleyen iki kişi üzerime yürüyüp dövmeye çalıştı ve ‘Seni buralarda görmek istemiyoruz, Antalyaspor’dan bir an önce gideceksin. Antalya’da artık korumasız gezme.’ diye beni tehdit ettiler.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e sesleniyorum, rica ediyorum. Ben şimdi ne yapacağım? Ailem de Antalya’da. İki çocuğum ve eşim burada. Demirören lütfen bu olaya el atsın, kendim ve ailem için endişelenmeye başladım.