Öztürk: ” En İyisini Yapabileceğime İnanıyorum”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Koza TV’de dün akşam yayınlanan Kale Çizgisi programında açıklamalarda bulundu.

Öztürk: ” En İyisini Yapabileceğime İnanıyorum”
29 Ocak 2019 11:54

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Koza TV’de dün akşam yayınlanan Kale Çizgisi programında açıklamalarda bulundu.

Göreve geldikleri günden bu yana Antalyaspor’a yaklaşık 70 milyon TL kaynak yarattıklarını kaydeden Ali Şafak Öztürk, sezon sonu itibariyle 400-450 milyon TL civarında borcun olacağını açıklayıp bunun üzerine tasarruf yaptıklarını ve 700 milyon TL olduğu söylenen borç miktarının mantıklı rakamlar olarak konuşulmadığını aktardı.

Kefaletiyle kulübe çektiği kredi ile ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getiren Öztürk, başarı için geri gelip en iyisini yapabileceğine inandığını belirterek kulübün ilk mali durumunu gördüğünde de görevi bırakabileceğini ancak bırakmadığını söyledi.

Ciddi bir kitlenin kendisine destek verdiğini hatırlatan Ali Şafak Öztürk, bazılarının siyasi bazılarının da mali çıkarı olan çatlak seslere beraber ders vermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Antalyaspor’da hedefinin önce Avrupa sonra da şampiyonluk olduğuna değinen Öztürk, hedeflerinin planlı bir şekilde sabote edilmek istenmesine rağmen taraftarların bunlara karşı durması halinde beraber Avrupa’ya gideceklerini dile getirdi.

Hiçbir siyasi partinin oyuncağı olmadıklarını vurgulayan Öztürk, “Ben Antalyaspor için varım. Antalyaspor, siyaset üstüdür ve öyle kalmalıdır. Ben çok büyük rahatsızlık hissediyorum. Antalyaspor’un tek kırmızı çizgisi Mustafa Kemal Atatürk’tür” diye konuştu.

Son maçlarda sahada gösterdikleri formsuzluklarının düzeleceğini ve bu performans ile negatif hava yaratılmak istendiğini aktaran Ali Şafak Öztürk, taraftarın dikkat etmesi gereken en önemli konulardan birisinin bu olması gerektiğini ve dik durup birlik olmaları durumunda kulüp olarak en iyi yerlere geleceklerini ifade etti.

Ruud Boffin ile ilgili cazip bir transfer teklifi geldiğini ve oldukça önemli bir bonservis bedeli önerildiğini söyleyen Öztürk, kulüp olarak hedeflerinin olduğunu ve Boffin’in de uzun vadedeki planlarında yer aldığı için teklifi geri çevirdiklerini belirtti.