Çalımbay: “En Büyük Desteği Taraftardan Göreceğiz”

Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçındaki taraftar desteğini taraftarlardan çok büyük destek gördüklerini söyleyerek, iç sahadaki diğer maçlarda da aynı kalabalık ve coşkuyu görmek istediklerini belirtti …

Çalımbay: “En Büyük Desteği Taraftardan Göreceğiz”
23 Mart 2017 12:24

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş maçında taraftarlardan çok büyük destek gördüklerini söyleyerek, iç sahadaki diğer maçlarda da aynı kalabalık ve coşkuyu görmek istediklerini belirtti.

Ligde kalan 9 maçı en iyi şekilde bitirmek istediklerini ancak oynayacakları en kritik maçın önlerindeki Kayserispor karşılaşması olduğunu dile getiren Çalımbay,  çalışmalara başladıklarını fakat izinli ve milli takıma giden arkadaşların olduğunu söyledi. Kendisine yönetim ve taraftar olarak inanılmaz bir destek verildiğini söyleyen Çalımbay, bütünleşme sağlanınca ortaya güzel şeylerin çıktığını ifade etti.

Kayserispor maçının yollarını ve nereye gideceklerini çizecek bir maç olacağını aktaran Çalımbay, sakatlığı bulunan Diego’nun pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlaması durumunda sahadaki yerini alacağını, ailevi sorunları bulunan Motta’nın ise forma giyemeyeceği bildirdi.

Rıza Çalımbay, Eto’o’nun transfer iddialarıyla ilgili soru üzerine, yönetimle takımın durumu ve önlerindeki 9 maçla ilgili toplantılar yapacaklarını anlatarak, “Bu toplantılarda her şeyi konuşacağız. Şu anda Eto’o ile ilgili somut bir şey yok.” açıklamasında bulundu.