El Kabir İmzayı Attı

Antalyaspor’un ara transfer döneminde anlaşmaya vardığı üçüncü isim El Kabir oldu …

El Kabir İmzayı Attı
24 Ocak 2017 13:12

Antalyaspor’un ara transfer döneminde anlaşmaya vardığı üçüncü isim El Kabir oldu.

Daha önce Gençlerbirliği formasını başarıyla giyen Fas asıllı Hollandalı futbolcu Moustafa El Kabir, dün gece Antalya’ya gelmişti. 28 yaşındaki futbolcu Gençlerbirliği’nin ardından Sagan Tosu (Japonya) kulübünde forma giymiş ve sözleşmesi feshedilmişti.

Bugün sağlık kontrollerinden geçen El Kabir’in yapılan tetkiklerde hiçbir soruna rastlanmamasının ardından saat 12.00’da Atilla Vehbi Konuk tesislerinde kendisini Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Bonservissiz bir transfere imza attıklarını belirten Ali Şafak Öztürk, beklentilerinin büyük olduğunu dile getirdi. Kabir’in ofansif yönden bütün pozisyonlarda oynayabilen bir futbolcu olduğuna dikkati çeken Öztürk, “Antalyaspor’a büyük katkısı olacaktır. Bir şeyin altını çizmek istiyorum. Sayın İlhan Cavcav’a teşekkür ederim. Bu transferin yolunu açan da kendisidir. İlhan Cavcav, El Kabir’in bonservisiyle ilgili hakkından vazgeçti ve bu sayede transfer gerçekleşti. Kendisi Türk sporuna büyük hizmetleri olan bir duayendi.” dedi.

Moustafa El Kabir ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi. Antalyaspor formasıyla Türkiye’de tekrar forma giyeceği için mutlu olduğunu anlatan El Kabir, yeni takımının büyük başarılara imza atacağını ve bu başarılara kendisinin de katkısı olacağına inandığını kaydetti.

 

 

 

 

ETİKETLER: , ,