Rıza Çalımbay: “Duygusal Bir Maç Olacak”

Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve duygusal bir maç olacağını vurguladı …

Rıza Çalımbay: “Duygusal Bir Maç Olacak”
23 Aralık 2016 15:45

Teknik  Direktör Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesislerinde gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısında Kasımpaşa maçı ve transferler konusuna değindi.

Antalyaspor’da göreve başladığı zaman devre arasına 19 puanla girmeyi arzuladıklarını ve bu hedefi gerçekleştirdiklerini belirten Çalımbay, Kasımpaşa maçının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve duygusal bir maç olacağını vurguladı.

Kasımpaşa’nın şu anki takımını kendisinin kurduğunu, oyuncuları kendisinin aldığını ve oyuncuları da çok iyi tanıdığını belirten Çalımbay, Kasımpaşa’da iyi şeyler yapsa da yönetimle hedefleri uyuşmadığı için ayrılmak zorunda kaldığını ve tüm oyunculara saygısının sonsuz olduğunu dile getirdi.

Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kasımpaşa maçında kötü oynama şansımız yok. Zeki ve Charles cezası nedeniyle oynamayacak. Birlik ve beraberlik içinde olursak bu maçı kazanırız. İkinci yarıya Gaziantep ve Osmanlı deplasmanları ile başlayacağız. O nedenle bu maçın önemi kat kat fazla. Tek düşündüğüm şey eksik oyuncularımız.” 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Rıza Çalımbay, beş oyuncu transfer etmek istediklerini söyledi. Bu oyunculardan ikisini bonservisi, üçünü de kiralama yöntemiyle transfer etmek istediklerini anlatan Çalımbay, “Devre arası transfer yapmak çok zor. Takımda direkt oynayan oyuncuyu almanız çok zor. Kimse vermez verse de fiyatı 3 ise 5 olur. Bizim kesinlikle takviyeye ihtiyacımız var. Şu anda kadro çıkaramıyoruz. Bu hafta sıkıntımız var. Yerli oyuncu sıkıntımız var. Yabancı çok istediğim bir oyuncu var. Takıma kazandırmak için çok uğraşıyoruz. Maliyeti çok yüksek, olma olasılığı çok zor forvet oyuncusu. 5 takviye yapacağız” diye konuştu.