Drole’den Antalyaspor İtirafı

Jean-Armel Drole, kariyeri ve çocukluk dönemine dair açıklamalarda bulundu …

Drole’den Antalyaspor İtirafı
1 Ağustos 2017 13:50

Antalyaspor’un geçtiğimiz sezon kiralık olarak renklerine kattığı ve bu sezon bonservisini aldığı Jean-Armel Drole, kariyeri ve çocukluk dönemine dair açıklamalarda bulundu.

Zor bir çocukluk dönemi geçirdiğini, 1 yaşında babasını, 10 yaşında da annesini kaybettiğini, amcasının desteğiyle hayata tutunduğunu belirten Drole, Antalyaspor’a amcasının aldığı biletle geldiğini aktardı ve şunları söyledi:

Anne babamı yitirdikten sonra insanlığın iyiliğine olan güvenimi yitirmiştim. Ancak Allah’ın bana verdiği güçle ve amcamın yaptığı fedakarlıklarla Avrupa’daki kariyerime başladım ve bugünlere kadar gelebildim.

Evrak sorunları nedeniyle Juventus ile Roma’ya gidemediğini, 18 yaşında bu problemi çözüp Perugia’da 1.5 sene kaldıktan sonra ciddi bir sakatlık geçirdiğini aktaran Jean Drole, Antalyaspor’a gelmesindeki en büyük nedenin Samuel Eto’o olduğunu da sözlerine ekledi.

Antalyaspor’da Eto’o ile birlikte oynama fırsatını elde ettiği için çok mutlu olduğunu belirten Drole, sözlerini şöyle noktaladı:

Türkiye’ye gelmeden önce Türk futbolu ile ilgili bildiklerim Anelka, Drogba ve Sneijder sayesindeydi. Burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Antalyaspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Ülkemde ve çevre ülkelerde bir kahraman olan Samuel Eto’o ile oynama fırsatı yakalamış olmak beni çok mutlu etti. Antalyaspor’un projelerini ve Eto’o’nun burada olduğunu duyunca teklifi hemen kabul ettim. Eto’o beni çok sıcak bir şekilde karşıladı, çok iyi bir takıma geldiğimi söyledi.