Doğru Yoldayız

hepi topu 15 kişilik gruplar ile Whatsapp grubu kurup fikir alışverişinde bulunan kesimler protestomuzun ana sebebidir …

Doğru Yoldayız
14 Aralık 2016 08:54

Takım olarak gerçekten harika oynuyoruz. İstediğimiz Antalyaspor yavaş yavaş geri döndü. Sabrettik, bekledik, asla pes etmedik ve sonunda kazanan biz olduk.

Antalyaspor, Fenerbahçe maçında kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Bakmayın siz son anlarda Fenerbahçe’nin kale sahamıza yüklenmesine, istatistiklerde rakibe karşı hep üstün olan taraf biziz. Son anlarda geri çekilmemiz gerekiyordu skoru korumak için ve Fenerbahçe de haliyle yüklendi. Biz bu sırada pozisyonlar yakaladık lakin ikinci golü atamadık. Aslına bakarsanız maçın ilk yarısında koparmamız gerekiyordu maçı ama olmadı, sonuçta hakkımız ile üç puanı hanemize yazdırdık.

Gelelim taraftar gruplarının protestosuna…
Susmakta sonuna kadar haklıyız. Yıllardır bu tribünlerdeyiz, yıllarca da burada olmaya devam edeceğiz. Biz yönetim ile koordine olamazken deplasman yapmayan, hepi topu 15 kişilik gruplar ile Whatsapp grubu kurup fikir alışverişinde bulunan kesimler protestomuzun ana sebebidir. Operasyonu yapan biziz, takımın içeride dışarıda arkasında duran biziz ama bunun primini Antalya’da bile olmayan kişiler yapıyorlar. Çok saçma bir şey bu. Halbuki biz kimseden bir şey istemiyoruz. Kimseye bir borcumuz yok. Kimse unutmasın ki taraftar gruplarının bir duruşu vardır ve bu duruş asla bozulmayacaktır. Kötü bir şey varsa herkes kendisine bir bakacak, kötü olan şeyi yok etmeleri gerekmektedir.