Djourou’da Flaş Gelişmeler

Antalyaspor’un savunma oyuncusu Johan Djourou’nun menajeri Costa Bonato, İsviçreli futbolcunun sakatlığı ve transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu…

Djourou’da Flaş Gelişmeler
24 Ocak 2018 16:14

Antalyaspor’un savunma oyuncusu Johan Djourou’nun menajeri Costa Bonato, İsviçreli futbolcunun sakatlığı ve transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İsviçre medyasına yansıyan haberlerde ekim ortasında sağ arka adalesinden sakatlanan ve Antalyaspor tarafından MR’a sokulan Djourou, bir sorun olmadığı söylenerek oynamaya devam etti. Bir süre sonra aynı bölgede rahatsızlık hissederek tekrar MR’a giren Johan Djourou, Antalyaspor sağlık heyetinin ilk verdiği kararın yanlış olduğunu öğrenerek tedavisini İsviçre Milli Takımı doktorlarına yaptırdı. Djourou’nun adalesinde içi büyük ölçüde kanla dolu bir kitle oluştuğu belirtilirken, yanlış teşhisle birlikte Djourou’nun tedavi süresinin de uzadığı iddia edildi.

Djourou’nun gelişmiş kasları ve çalışma azmi sayesinde iyileşme sürecinin hızlı geçtiğini söyleyen Costa Bonato, İsviçreli futbolcunun  geçen hafta Cenevre’de gittiği doktorun kendisine izin verdiğini ve şu anda Türkiye’de idmanlarına devam ettiğini kaydetti.

Savunma oyuncusunun transfer iddiaları hakkında da açıklamalarda bulunan Costa Bonato, Djourou’nun maaşını kısım kısım ve düzensiz aldığını iddia etti. Antalyaspor’un İsviçreli futbolcuyu bırakmak istemediğini belirten Bonato, kulüp yetkililerinin kendilerine ödeme konusunda gerekli düzenlemenin yapılacağı konusunda söz verdiklerini ifade etti. Kendisine verilen sözlerin ardından Djourou’nun takımda kalacağını açıklayan Costa Bonata, ödeme konusunda gerekli düzelmeler sağlanmazsa İsviçreli oyuncunun serbest kalabileceğini söyledi.

KAYNAK: AJANSSPOR.COM