Djourou: “Taraftarı Mutlu Edecek Sonuçlar Alacağız”

Antalyaspor’un gündem yaratan transferlerinden Djourou açıklamalarda bulundu…

Djourou: “Taraftarı Mutlu Edecek Sonuçlar Alacağız”
2 Eylül 2017 18:33

Antalyaspor’un gündem yaratan transferlerinden Djourou açıklamalarda bulundu.

Ulusal medyaya açıklamalarda bulunan Djourou, taraftarın kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. İlerleyen günlerde taraftarı mutlu edecek sonuçlar alacaklarını söyleyen İsviçreli oyuncu, takım olarak daha iyi olmak için sahada mücadele ettiklerini belirtti.

Daha iyi olmak için gerekli olan her şeye sahip olduklarını vurgulayan Djourou, “İlerleyen zamanda kaybettiğimiz puanların telafisini kesinlikle yapacağız, ancak sezon başında böyle puan kayıpları olabiliyor” şeklinde konuştu.

Dünyada turizmle tanınan Antalya’nın Barcelona gibi hem turizm hem de futbol kulübüyle öne çıkacak bir kent potansiyeline sahip olduğunu kaydeden Djourou, taraftarın kendisine ilgisine sahada karşılık vererek onları mutlu etmek istediğini ifade etti.

Antalyaspor’a transfer olduğu süreçten itibaren iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyleyen Djourou, “Tamamıyla hazırım. İlk zamanlar hocamız farklı formasyonlar üzerinde deneme yapmıştı. Bana şans verdi. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağımdan emin olabilirsiniz. Kalitemi sahaya yansıtmak istiyorum” diye konuştu.