Dernek Yönetimi ve Yönetim Kurulu Bir Araya Geldi

Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü Derneği başkan ve yönetim kurulları, Antalya Stadyumu’nda öğle yemeğinde bir araya geldi …

Dernek Yönetimi ve Yönetim Kurulu Bir Araya Geldi
21 Kasım 2017 16:43

Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü Derneği başkan ve yönetim kurulları, Antalya Stadyumu’nda öğle yemeğinde bir araya geldi.

Antalya Stadyumu’nda faaliyete giren restoranda gerçekleştirilen öğle yemeğine Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve yönetim kurulu üyeleri ile Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Öğle yemeğinin konusu öncelikle pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı oldu. Ali Şafak ÖZtürk ve Nafiz Tanır, bu tür maçlarda alınan galibiyetlerin 3 puanın yanı sıra özgüven ve moral gücü sağladığına dikkat çekerek; yeterli taraftar desteği sağlanması halinde Fenerbahçe maçının yine kazanılacağına işaret etti.

Nafiz Tanır, yaptığı açıklamada Antalyaspor Kulübü Derneği olarak Antalyaspor A.Ş.’ye destek olma geleneklerinin devam edeceğini söylerken, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da ortak paydamız Antalyaspor’dur” dedi.

Yemeğin ardından başkan ve yöneticiler Hasan Subaşı Tesisleri’ne geçerek Fenerbahçe maçı için yapılacak hazırlıkları görüştü.