Demiştik

Bülent Hoca maçtan sonra “Biz bu ağır yenilgiyi telafi edeceğiz.” demiş. Hocam maç bitti, ne yapıp da telafi edeceksin? Football Manager falan oynamıyoruz, oyunu kaybettiğinizde kaydetmeden çıkıp yeniden başlamak ile olmuyor bu işler.

Demiştik
5 Şubat 2019 08:28

Aslında hiç de sevmediğim bir şey “Ben demiştim.” demek. Genelde herkes sevmediğini söyler ama ben gerçekten hiç sevmem. Sevmediğim bir şeyi de bana başlık olarak yazdırdı takım bu hafta maalesef.

Ligin başından beri söylüyoruz ki bu ligin gerçekten en kötü futbol oynayan ekibi biziz. Şu ana kadar oynadığımız hiçbir maçı bizim kontrolümüzde bitiremedik. İstatistiklerde de zaten bariz belli bu durum. Topun kontrolü hemen hemen oynadığımız bütün maçlarda açık ara fark ile rakipte oldu. Takımı takip etmeyenler soruyor “E takım bu kadar berbat diyorsunuz da o kadar puanı nasıl aldı bu takım? ” Güzel bir soru bu. Bu kadar puanı biz iyi olduğumuz için değil, rakiplerin beceriksizliği yüzünden aldık. Ayrıca takım o periyotta mücadele ediyordu, savaşıyordu. Ligin ikinci yarısında takımlar hep takviye yaptı. Ligin ikinci yarısı tam bir can pazarı olacak. Yani iş şansa kalmayacak ki Beşiktaş maçından önceki 4 maçta da bizim takımın durumu aynı iken rakipler acımadı. Son Beşiktaş maçı da uyuyan herkesi uyandırdı.

Sosyal medyada maçtan sonra baktığımda hemen hemen herkes aynı şeyi yazıyordu:

“Ben 1 ay önceden demiştim.”, “Geçen hafta yazmıştım.” ,  “Bunun böyle olacağı belliydi.”

Biz bu kazanın geleceğini bas bas bağırdık. Nedense takımdakiler halen uyumayı tercih ettiler.

Bülent Hoca maçtan sonra “Biz bu ağır yenilgiyi telafi edeceğiz.” demiş. Hocam maç bitti, ne yapıp da telafi edeceksin? Football Manager falan oynamıyoruz, oyunu kaybettiğinizde kaydetmeden çıkıp yeniden başlamak ile olmuyor bu işler.

Beşiktaş’ın ismini hatırlayamadığım teknik direktörü “Biz ilk maçı unutmamıştık, bu yüzden böyle bir skor oldu.” gibisinden bir şeyler söylemiş maçtan sonra. Değil 1 yıl, 50 yıl geçse de unutamazsınız zaten o mağlubiyeti. Zira Antalyaspor size bir ilki yaşattı o gece.

Haftaya Rize deplasmanı var. Rizespor’un son maçlarının tamamını izleyen birisi olarak söylüyorum ki işimiz gerçekten çok ama çok zor. Sonrasında da Başakşehir geliyor. Krediyi cepten yemeye devam ediyoruz ama kimse farkında değil, alt taraf ile aramızda puan farkı hızla azalıyor. Zaten bu oyun felsefesi ile önümüzdeki hiçbir maçı kazanamayarak bir rekor kırmamız şaşırtıcı olmayacak.

ETİKETLER: ,