Dakika 55 Aleykümselam Eren

Himmet Güler yazdı…

Dakika 55 Aleykümselam Eren
14 Temmuz 2020 09:54

Yine birçok oyuncumuzdan eksik çıktığımız bir maç oldu. Şehrimizin güzel ilçesi Alanyaspor’un futbol takımı, bu sezon formu ile isminden bahsettirdi. Eksiklerle çıktığımız maçtan önce ilçe takımımızın Şampiyonlar Ligi iddiası bile söz konusuydu. Ama Antalyaspor yine yaptı yapacağını ve rüyayı kabusa çeviriverdi.

İlçe takımımıza “sahada alan daraltma nasıl yapılır, alan savunması nasıl yapılır, rakip hataya nasıl zorlanır” gibi futbolun teknik konularda resmen uygulamalı bir ders verdik ve söz ile söylemesek de sahadaki oyun ile “Sen bu Avrupa hayali ile fazla uçuyorsun, ama çok acemisin bak, sen daha bizim yedek kadromuzu, futbolun en basit taktiklerini geçemiyorsun, otur oturduğun yerde” dedik.

Ofansif aksiyonlar açısından  ilçe takımımız, bu ligin bizim maça kadar en etkili takımlarından birisiydi. Ligin en fazla gol atan ismi de ilçe takımımızda zaten. Lakin onu ve ona gelecek kanalları öyle bir kilitledik ki… Harika işler yaptık sahada. Ben şahsen izleyen çoğu kişiye zevk vermeyen bu maçtan inanılmaz zevk aldım. Zira maçın taktiksel boyutunu çözen birisi beni anlayacaktır.

Gelelim başlığımızın konusuna… Dakikalar 55’i gösterirken Eren boş olan tribünlere öyle bir selam gönderdi ki… Resmen bütün stat ayağa kalktı ve alkışladı.

Aleykümselam Eren, Aleykümselam.

Biz aldık selamını, anladık da. Sağ olasın.