Cumhurbaşkanı Antalyaspor Tesislerini Gezecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalyaspor’un Döşemealtı’nda yapılan ve Avrupa’nın en iyi spor tesisi konumunda olan Antalyaspor Tesislerinin açılışını yaparak tesisi inceleyecek…

Cumhurbaşkanı Antalyaspor Tesislerini Gezecek
15 Temmuz 2016 17:13

Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıldönümü nedeniyle Afrikalı çocuklar yararına düzenlenecek olan yardım karşılaşması için Antalya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalyaspor’un Döşemealtı’nda yapılan ve Avrupa’nın en iyi spor tesisi konumunda olan Antalyaspor Tesislerinin açılışını yaparak tesisi inceleyecek.

A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim’in de inceleme gezisine katılması beklenirken, yardım maçına katılacak olan dünya yıldızlarının inceleme gezisinde yer alıp almayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Avrupa’nın en önemli tesislerinden birisini Antalyaspor’a kazandırdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Döşemealtı Tesisleri’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın inceleme gezisi yapacağını açıkladı.

Bütün meclis üyelerini gerek tesis gezisinde, gerekse akşam düzenlenecek olan yardım maçında görmek istediklerini kaydeden Türel, Dünyanın en önemli futbolcularını misafir edeceklerini hatırlattı.