Cumhur Arıcı’dan Bileklik Açıklaması

Antalyaspor Basın Sözcüsü Prof.Dr. Cumhur Arıcı ve Başkan Cihan Bulut, Cumhur Arıcı’ya yapılan poşet eleştirisine açıklık getirdi…

Cumhur Arıcı’dan Bileklik Açıklaması
15 Şubat 2018 12:12

Antalyaspor Basın Sözcüsü Prof.Dr. Cumhur Arıcı ve Başkan Cihan Bulut, Cumhur Arıcı’ya yapılan poşet eleştirisine açıklık getirdi.

Galatasaray maçında tek araçla maça gittiklerini, kendilerini Galatasaray’dan bir arkadaşın protokol girişinde karşıladığını belirten Başkan Cihan Bulut, Galatasaraylı yöneticilerin kendilerine yemek ikramında bulunduklarını ve bir süre birlikte sohbet ettiklerini söyledi. Daha sonra yemekten çıkarken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in kendilerine hediyele verdiğini ve kapı çıkışında da bir poşet verildiğini vurgulayan Cihan Bulut, “Yönetici arkadaşlar ya bu poşeti kabul edip, taşıyacak ya da kabul etmiyorum diyecekti. Orada olan sadece buydu. O poşet alınmasaydı gerçekten haksızlık olurdu.” dedi.

Öte yandan havaalanında GSStore poşetiyle görüntülenen Cumhur Arıcı, söylemlere çok üzüldüğünü belirtti. Eşinin ve ailesinin Antalyalı olduğunu, bu şehirde yaşamaktan da çok mutlu olduğunu dile getiren Arıcı, “Poşeti başkanımız açıkladı. Elimdeki bileklik kilo alma problemim olduğu için bir yıldır kullandığım bir adımsayar. Bir adımsayar bilekliğin bu noktaya gelmesi beni üzdü.” ifadelerini kullandı.