Cimnastikciler İstanbul’da Kazandı

Antalyaspor’un cimnastikcileri, 10. İstanbul Rhytmics Cup Uluslararası Cimnastik Turnuvası’nda birçok madalya elde etmeyi başardı…

Cimnastikciler İstanbul’da Kazandı
25 Haziran 2018 14:11

Antalyaspor’un cimnastikcileri, 10. İstanbul Rhytmics Cup Uluslararası Cimnastik Turnuvası’nda birçok madalya elde etmeyi başardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Spor İstanbul ve Türkiye Cimnastik Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen ve Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvada 2006 doğumlu yaş kategorisinde A grupta mücadele eden Melisa Sert labut aletinde 2 ., kurdele aletinde 1. olarak altın madalyayı göğüsledi. 2006 doğumlu yaş kategorisinde B grubunda yarışan Elif Sarıoğlu da; top aletinde 1., labut aletinde 4. oldu. Kırmızı-beyazlı bir diğer sporcumuz Nilgün Sarıoğlu ise junior kategorisinde genel tasnifte 2004 doğumlu sporcular arasında 1., 2005-2003 yaşlar arasında çember aletinde 2., top aletinde 3., labut aletinde 2., kurdele aletinde de 6. olmayı başardı.

Türkiye’nin yanı sıra Ukrayna, Rusya, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Gürcistan, Bosna Hersek, Kazakistan, Polonya, Ermenistan gibi ülkelerden 40 spor kulübü ve 505 sporcunun yer aldığı organizasyonda Antalyaspor kazandığı başarılar ile dikkat çekti.