Cimnastik Takımı İzmir’de Mücadele Verdi

ntalyaspor Cimnastik Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Kulüplerarası Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda mücadele etti.

Cimnastik Takımı İzmir’de Mücadele Verdi
13 Mayıs 2019 13:03

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Cimnastik Şampiyonası İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Antalyaspor Cimnastik Takımı da müsabakalarda mücadele etti.

Antalyaspor’dan yıldızlar kategorisinde 120 sporcu arasından Yasemin Akhun 34. olurken, gençler kategorisinde yarışan Nilgün Sarıoğlu üçüncü, Melisa Sert 17. ve Elif Sarıoğlu 30. sırada yer aldı. 14 takımın yarıştığı müsabakalarda Antalyaspor, takım halinde 6. sırada yer alarak gelecek için umut verdi.

Antalyaspor Cimnastik takımı, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası Cimnastik Federasyonu faaliyet programında yer alan ve İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 1. International Bosphorus Cup’ta mücadele edecek. Organizasyonda cimnastik takımı antrenör Merve Kahraman Sukic eşliğinde 14 sporcu ile temsil edilecek. Antalyaspor’un en minik sporcuları, 2013 doğumlu İdil Miray Kılınçay ve Özüm Hacer Bayarlar da ilk tecrübelerini bu organizasyonda yaşayacak.