Cihan Bulut’tan Taraftarlara Sitem

Bugün yaptığı toplantıda Genel Kurul kararı aldıklarını açıklayan Cihan Bulut, taraftara ve 07 Gençlik grubuna da sitemde bulundu.

Cihan Bulut’tan Taraftarlara Sitem
20 Ağustos 2018 11:12

Bugün yaptığı toplantıda Genel Kurul kararı aldıklarını açıklayan Cihan Bulut, taraftara ve 07 Gençlik grubuna da sitemde bulundu.

Başkan Cihan Bulut,Konyaspor maçında takım 1-0 önde olmasına rağmen yapılan istifa çağrısını değerlendirerek genel kurula gitme kararı aldıklarını aktardı ve şunları söyledi:

Ben doksan dakika takımını destekleyen bir taraftar istedim. Yeni projemiz, kale arkalarını lise ve üniversite öğrencilerine açmaktı. Takım mücadele edip, maçı kazanmak için her şeyi yaparken taraftar ‘Yönetim istifa’ diyor. Bizim futbolcu kardeşlerimizin yüzüne bakamadığımız zamanlar olmuştur. Şehr-i emin olmak isteyen bir grup insan olabilir. Ne yazık ki bazı siyasiler taraftarları yönlendirmeye çalıştılar. Biz bunları yaşarken bu bir grup taraftarın bildikleri vardır elbette. Buyursunlar, gelsinler. Bunların ne düşündüklerini bilmiyorum.

Öte yandan tribün birleşmesi olayına da değinen Cihan Bulut, Göztepe maçından sonra bazı taraftar grubundaki arkadaşlar Göztepe taraftarlarının tek bir grup olduğunu, takımlarını da ciddi bir şekilde desteklediğini aktararak kendi aralarında yaptıkları görüşmenin ardından geçen hafta iki grubun temsilcilerinin kendisini aradıklarını ve Maraton Tribününde tek çatı altında birleşmek istediklerini söyledi. Bu konuda emek harcayan bir işadamına da teşekkür eden Cihan Bulut, bu kararın iki grubun da ortak kararı olduğunu öğrenmesinin ardından durumu yönetimle paylaştığını ve İl Güvenlik Kurulu toplantısında dile getirdiğini, bu isteğin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti.

Fakat perşembe günü 07 Gençlik grubunu temsilen gelen arkadaşın “Biz burada olmak istemiyoıruz” dediğini de kaydeden Bulut, bu taraftar grubunun kimin etkisinde kaldığını ve bu duruma kimin müdahil olduğunu bilmediğini belirtti ve “Takdir kendilerinindir.” dedi.