Cihan Bulut’tan Taraftarlara Davet

Başkan Cihan Bulut, Bursaspor maçında taraftarları Antalya Stadyumu’na davet ederek takımlarını desteklemelerini istedi.

Cihan Bulut’tan Taraftarlara Davet
30 Mart 2018 16:24

Başkan Cihan Bulut, yarın saat 16.00’da futbol takımlarının Bursaspor ile karşılaşacağı maça tüm taraftarlarını beklediğini söyledi.

Antalyaspor’un Antalya Stadyumu’nda oynayacağı maçta kırmızı-beyazlı taraftarların stadyumu doldurmasını temenni ettiklerini belirten Başkan Cihan Bulut,Bursaspor maçında taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirtirken, mücadeleden asla vazgeçmeyen takımlarının yanında olarak destek vermelerinin tüm camiaya güç katacağını dile getirdi.

Öte yandan Süper Lig’de 22. sezonunu geçiren Antalyaspor’un yarın 749. maçına çıkacağını söyleyen Başkan Bulut, kırmızı-beyazlıların iki gol daha bulması halinde Süper Lig’deki 900. golüne ulaşmış olacağını söyledi.

Cihan Bulut, sözlerini şöyle noktaladı:

Takımımız, ortaya koyduğu başarılı futbolla son zamanlarda yükselişe geçti. Bursaspor maçında önceliğimiz galibiyet olacak. Galibiyetin yanında Antalyasporumuzun 900. golü de gelirse; bu da bizim mutluluğumuzu daha da arttıracak. Önemli olan Antalyaspor’un maçlarını kazanması. Antalyaspor, maçlarını kazandıkça zaten böyle güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz. Haydi Antalya. Yarın saat 16.00’da omuz omuza Antalya Stadyumu’na