Cihan Bulut’tan Taraftara Davet

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Antalyaspor Basketbol Takımı’nın bugün oynayacağı Yalova Group Belediye maçı ve Antalyaspor Hentbol Takımı’nın yarın oynayacağı SELKA Eskişehir Hentbol maçları için taraftarı davet etti…

Cihan Bulut’tan Taraftara Davet
24 Mart 2018 13:57

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Antalyaspor Basketbol Takımı’nın bugün oynayacağı Yalova Group Belediye maçı ve Antalyaspor Hentbol Takımı’nın yarın oynayacağı SELKA Eskişehir Hentbol maçları için taraftarı davet etti.

Basketbol Süper Ligi’ne çıkma hedefiyle mücadele eden Antalyaspor’un Antalya Spor Salonu’nda bugün saat 17.00’da oynayacağı maçta taraftarlarının da yanlarında olmalarını istediklerini söyleyen Bulut, Antalyasporlu taraftarların yanlarında olmalarına ve desteklerine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Kazanmak uğruna sahadaki mücadelesinden asla vazgeçmeyen takımlarının yanlarında olmalarının ve onları desteklemelerinin onların gücüne güç katacağını kaydeden Cihan Bulut, bugün saat 17.00’da tüm taraftarları salona beklediğini ifade etti.

Avrupa Kupası’nda oynama hedefiyle mücadele eden devam eden Antalyaspor Hentbol Takımı’nın Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynayacağı her iki maçta da Antalyasporlu taraftarların desteğine ihtiyaçları olduklarını söyleyen Bulut, Süper Lig’de oynama gururunu yaşatan hentbol takımının vereceği bu iki önemli sınavda taraftarlarının desteğine çok ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Hem lig hem de Türkiye Kupası maçlarını taraftarının önünde kazanarak önemli adımlar atmak istediklerini belirten Cihan Bulut, kendilerine güç vermeleri için Antalyaspor taraftarlarını salona beklediğini kaydetti.

Antalyaspor Basketbol Takımı, bugün saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda Yalova Group Belediye’yi ağırlayacak.

Antalyaspor Hentbol Takımı ise; 25 Mart Pazar günü saat 17.00’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlayacak. Türkiye Kupası’nda da çeyrek final mücadelesinde 28 Mart Çarşamba günü de saat 19.00’da yine SELKA Eskişehir Hentbol’u ağırlayacak.