Cihan Bulut’tan ‘İzmir Marşı’ Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, gün içerisinde Antalyaspor taraftarının ve kamuoyunun tepkisini çeken kulüp açıklaması hakkında düşüncelerini açıkladı…

Cihan Bulut’tan ‘İzmir Marşı’ Açıklaması
8 Mayıs 2018 18:47

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, gün içerisinde Antalyaspor taraftarının ve kamuoyunun tepkisini çeken kulüp açıklaması hakkında düşüncelerini açıkladı.

Atatürk ve Cumhuriyet’in yanında Antalyaspor ve camiasının politik amaçlara alet edilmesine asla izin vermeyeceklerini belirten Bulut, yapılan açıklamanın ne Atatürk’e ne Cumhuriyet’e ne de Cumhuriyet’in ilkelerine karşı yapılmış bir açıklama olmadığını vurguladı.

Siyasi düşüncelerin üstünde olan Antalyaspor’un bir takım siyasi davranışlara alet edilmesine karşı yapılmış bir açıklama yaptıklarını belirten Cihan Bulut, tribünlerde “Enflasyon Düşer, Hükümet Düşer, Antalyaspor … Düşer” şeklinde başlayıp İzmir Marşı ile devam eden siyasi sloganlarla kırmızı beyazlı camiayı siyasete alet etmek isteyenlerle mücadelelerinin sonuna kadar süreceğini ifade etti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Büyük Antalyaspor Camiası ve Antalyaspor Yönetimi olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Atatürk’e, Cumhuriyet’e ve bu değerlere olan saygı ve bağlılığımızın sorgulanmasına, Atatürk ve Cumhuriyet’in yanında Antalyaspor ve camiamızın politik amaçlara alet edilmesine asla izin vermeyiz.

Yapılan açıklama ne Atatürk’e ne Cumhuriyet’e ne de Cumhuriyet’in ilkelerine karşı yapılmış bir açıklama asla değildir. Sadece tüm siyasi düşüncelerin üstünde olan Antalyaspor’un bir takım siyasi davranışlara alet edilmesine karşı yapılmış bir açıklamadır.

Tribünlerde; “Enflasyon Düşer, Hükümet Düşer, Antalyaspor … Düşer” şeklinde başlayıp, İzmir Marşı’yla devam eden siyasi sloganlarla kırmızı – beyazlı camiayı siyasete alet etmek isteyenlerle mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.”