Cihan Bulut’tan Antalyalı Girişimcilere Çağrı

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Antalyalı girişimcilere çağrıda bulundu…

Cihan Bulut’tan Antalyalı Girişimcilere Çağrı
15 Şubat 2018 11:42

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Cihan Bulut, göreve geldikten sonra sonra sıkıntıları aşmak için çok çabaladıklarını, pazar günleri dahil gece-gündüz çalıştıklarını sözlerine ekledi. Çok zor bir dönemde, zor bir göreve talip olduklarının altını çizen Cihan Bulut, “Göreve talip olduğumuzda ateşten gömlek giydiğimizi söylediler.  Yönetim kurulundan arkadaşlarla toplantılar yaparak bunu aştık. Mühim olan zoru başarmaktır. Biz yönetim olarak kulübe emek verenbir yönetim sergiliyoruz. Başkan olarak tüm görüşmeleri ve transferleri, hocalarımız ve ekibiyle görüşerek yapıyoruz.” dedi.

Yarın gene genel kurul olsa koşa koşa gelip aday olacağına dikkat çeken Cihan Bulut, Antalyalı girişimcilere de çağrıda bulundu. Cumartesi günü oynanacak Kayserispor mücadelesine herkesi beklediklerinin altını çizen Bulut,  iş sahibi Antalyalı girişimcilerden maç saatinde çalışan personellerine izin vermelerini rica etti.

Stadyumu tıklım tıklım doldurmak istediklerini vurgulayan Cihan Bulut, “Taraftarlar tribünde, biz yönetrimde hoca ve futbolcular sahada düşmeyi düşünmüyoruz.” dedi.