Cihan Bulut’tan AESOB’a İade-i Ziyaret

Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve yöneticilerden Ali Kuş, Ahmet Öztürk, Şükrü Ülker ve Genel Müdür Adem Kart; Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Cihan Bulut’tan AESOB’a İade-i Ziyaret
27 Mart 2018 15:43

Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve yöneticilerden Ali Kuş, Ahmet Öztürk, Şükrü Ülker ve Genel Müdür Adem Kart; Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’ne iade-i ziyarette bulundu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Cihan Bulut ve yöneticileri birliğe bağlı esnaf odalarının başkanları ile birlikte karşılayıp ağırladı. Ziyarette AESOB Başkan Vekili Süleyman Şahin, AESOB Yönetim Kurulu Üyelerinden Bayram Dal, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul, Disiplin Kurulu Üyelerinden Alim Uysal, Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, Lokantacılar, Kebapçılar, Aşçılar ve Köfteciler Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Yasin Tekdemir, Mermerciler, Karocular ve Alçıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Doruklu, Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kerim Üre, Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar, Matbaacılar Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Özcan Sucu, Sütçüler, Yoğurt ve Dondurma İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Bahattin Ekin’in de hazır bulundu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalyaspor heyetini daha sonra oda başkanları ile birlikte AESBO binasında öğle yemeğinde ağırladı. Başkan Bulut ve yöneticiler, burada mercimek çorbası, sulu misket köfte, nohutlu bulgur pilavı ve irmik tatlısından oluşan esnaf yemeği yedi.

AESOB başkanı Adlıhan Dere, ilk kez bir Antalyaspor başkanının Esnaf Odaları’nı ziyaret ettiğine ve kendileriyle birlikte esnaf sofrasına oturduğuna dikkat çekerek, “Antalyaspor’a destek olmak esnaflar olarak borcumuzdur. Daha önce Malatyaspor maçı öncesi esnaflarımızı maça çağırmıştım. Şimdi de Bursaspor maçı için buradaki oda başkanlarımızla birlikte aynı çalışmayı yapacağız.” dedi.

Başkan Cihan Bulut da Antalyaspor’un kurulduğu 1966 yılında kentin bir esnaf kenti olduğunu açıklayarak, “Antalyaspor, temelinde esnafın da alın terinin bulunduğu bir takımdır. Burada bizi bu kadar güzel karşılaşan oda başkanlarımıza ve esnaf kardeşlerimize Antalyasporumuz adına teşekkür ediyorum. Bursaspor maçında tüm esnaflarımızı da da maça bekliyoruz.” diye konuştu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, ziyaret anısına Başkanımız Cihan Bulut’a plaket verdi. Başkanımız Cihan Bulut da Adlıhan Dere’ye üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.