Cihan Bulut Borcu Açıkladı

Başkan Cihan Bulut, bugün kahvaltıda bir araya geldiği basın mensuplarına Antalyaspor’un borcu hakkında açıklamalarda bulundu…

Cihan Bulut Borcu Açıkladı
15 Şubat 2018 12:33

Başkan Cihan Bulut, bugün kahvaltıda bir araya geldiği basın mensuplarına Antalyaspor’un borcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kendilerinin asıl amacının Antalyaspor’a çalışmak olduğunu, bu doğrultuda üç yıllık genel kurul yaptıklarını ve bu genel kurulun üç yıl boyunca devam edeceğini söyleyen Cihan Bulut, her şeyi yönetimde konuştuklarını ve konuşulanların da mutabakatla sonuçlandırılmaya çalıştığını söyledi.

Yarınların Antalyaspor için güzel olacağına dikkat çeken Cihan Bulut, göreve geldikten sonra 25 milyonun üzerinde para bulduklarını, bu parayla borç ve finans yapısının da ayarlanmak üzere olduğunu söyledi. Başkan Bulut, “Projelerle ilgili önümüzü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel açmıştır. Ellerinden geleni yapacaklarını söylemişlerdir. El birliğiyle Antalyaspor’u hak ettiği yere ulaştıracağız.” dedi.

Şu ana dek takıma her türlü ödemelerin yapıldığının altını çizen Cihan Bulut,ellerinden geldikleri kadar borçları ödediklerini, futbolcuların da kendilerini anlayışla karşıladıklarını ve ilerleyen günlerde tüm borçların da kapanacağı müjdesini verdi.

Öte yandan Ali Şafak Öztürk zamanında ödenmeyen hiçbir borcun olmadığını söyleyen Cihan Bulut, bankalara olan borçların 205 milyon civarında olduğunu belirtti. Önlerindeki birkaç projeden kulübe ciddi kaynaklar sağlayarak gelecek dönemlerle ilgili farklı projelerin olduğunu da sözlerine ekleyen Bulut, “Farklı projelerimiz var. Buradan gelir kaynaklarımız olacak. aç para verirsek o parayı almak kaydıyla kulübe para aktarımı yapıyoruz. Helali hoş olsun diyen arkadaşlarımız var.” diye konuştu.