Gencer: “Ceza Almamız İçin Uğraşıyorlar”

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nde basın toplantısı düzenleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, açıklamalarda bulundu…

Gencer: “Ceza Almamız İçin Uğraşıyorlar”
3 Şubat 2016 16:28

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nde basın toplantısı düzenleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’na Torku Konyaspor karşılaşması ile veda ettiklerini hatırlatan Gencer, karşılaşmada 2 bin taraftarın kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi. Bunun da taraftarların takımına sahip çıktığını gösterdiğini aktaran Antalyaspor Başkanı, taraftarlarının 25 bin kişilik rakip taraftarı bastırmasının rahatsızlık verdiğini ifade etti.

Taraftarlarının arkasından bir takım söylemler ve raporlar peşinde olanlar olduğunu açıklayan Gültekin Gencer, “Antalyaspor Kulübünün ceza alması için uğraşıyorlar. Bunlara anlam veremiyoruz. Futbol, kardeşlik ve dostluk içerisinde olması gereken, birlik ve beraberliği sağlayacak bir oyundur. Antalyaspor olarak sahamıza hangi takım gelirse gelsin muhakkak davet ediyoruz, ihtiyaçları var mı diye soruyoruz. Yardımcı oluyoruz. Yönetimlerle yemek yiyoruz. Konya’ya yönetim kurulu olarak bir kısım arkadaşlarla gittik. Hem maçtan önce hem de sırasında ‘Hoş geldiniz’ denmemesi üzüntü verici.” diye konuştu.