Ceylan: “Galatasaray’ı Da 4 gol Atarak Yendiğimiz İçin Mutluyuz”

Hasan Ali Ceylan, kendileri açısından ligin önemli haftasında Galatasaray karşısında çok önemli 3 puan kazandıklarını söyledi…

Ceylan: “Galatasaray’ı Da 4 gol Atarak Yendiğimiz İçin Mutluyuz”
17 Nisan 2016 20:40

Antalyaspor, sahasında Galatasaray’ı 4-2 yenmenin sevincini yaşıyor. Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, kendileri açısından ligin önemli haftasında Galatasaray karşısında çok önemli 3 puan kazandıklarını söyledi.

Galatasaray’ın başarısız bir sezon geçirmesine rağmen iyi futbolculardan kurulu güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Ceylan, maçın geneline bakıldığında kendisine güvenen bir Antalyaspor’un sahada olduğunu belirtti.

Futbolcularının hem oyun dizilişi hem de pas trafiğine bakıldığında bu güveni hissettirdiğini kaydeden Hasan Ali Ceylan, “Maçı kazandık. Çok gollü olması karşılaşmaya dikkati çekti. Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ı da 4 gol atarak yendiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Karşılaşmayı 15 bin civarında taraftarın izlediğine değinen Ceylan, takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Antalya’da uzun yıllar sonra stattaki en fazla taraftar sayısıyla maçlarını oynadıklarını dile getiren Ceylan, Antalyaspor’a galibiyeti yaşatan futbolcular ve teknik heyete teşekkür etti.