Ceylan: “3 Puanla Ayrılacağımıza İnanıyoruz”

Hasan Ali Ceylan, Bursaspor karşısında mücadeleci futbolu sergilemeleri durumunda 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını ifade etti…

Ceylan: “3 Puanla Ayrılacağımıza İnanıyoruz”
13 Mart 2016 16:10

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Bursaspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor, karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için odaklanmış durumda.

Antalyaspor’un ligin ikinci devresinde daha mücadeleci ve tempolu futbol oynadığına değinen Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, gelecek yıllarda hedef yükseltmek ve puan cetvelinde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için Bursaspor maçının önemini vurguladı.

Antalyaspor’un bunu başarabilecek güçte olduğunu belirten Ceylan, Bursaspor karşısında mücadeleci futbolu sergilemeleri durumunda 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını ifade etti. Antalyaspor’un bulunduğu noktadan daha iyi yerde olması gerektiğinin bilincinde olduklarını söyleyen Hasan Ali Ceylan, bu güvene sahip futbolculardan oluştuklarını kaydetti.

Maçtan mutlu bir şekilde ayrılacaklarına olan inancını kaydeden Ceylan, önemli ve zevkli bir mücadelenin oynanacağı maçta taraftarın itici güç olarak tribünde yer almasını istedi.