Çekirge Bu Defa Sıçramadı

Önümüzdeki dört maçtan alınacak 6-7 puan ise sana nefes aldırır. Altındaki puanları ise düşünmek bile istemiyorum…

Çekirge Bu Defa Sıçramadı
7 Mart 2018 08:23

Kazandığımız Kayserispor maçından sonra da aynı eleştiriyi yapmıştım. Zaten önemli olan kötü günde değil, iyi günde de eksikleri, yanlışları dillendirebilmek…

Hamza Hocanın oynattığı futbola asla bir sözüm yok. Takımın o geldikten sonra birlik olduğu gerçeği var ortada ama oyun içinde müdahalelerde geç kalışı ve bazen bizim gibi sadece izliyor olması, puan ya da puanlar kaybetmemize neden oluyor. Kayserispor maçında 1-0 iken maça müdahale etmemesi ve sonrasında bireysel çabayla kazandığımız maç, Hamza Hoca üzerindeki eleştirileri minimuma indirmişti.

Sivasspor maçında defansta ve önlibero mevkisinde yapılan bireysel hatalar ve bazı oyuncuların ısrarla ilk 11’de iyi olmamalarına rağmen oynatılmaları mağlubiyeti getirdi.

Geçtiğimiz sene yaptığı asistlerle takımın başarısına katkı koyan Danilo bu takımın ilk 11’inde yer bulamaz mı diye soramadan edemiyorum. Danilo’nun mağlupken bir dakika bile şans bulamamasını anlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum. Aynı şekilde Djourou da eğer sakat değilse, bu takımda her zaman ilk 11 sahaya çıkar.

Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada elimize geçen çok önemli bir fırsatı değerlendiremedik ve iş kazası yaptık. Önümüzdeki 4 maç bizim bu ligdeki kaderimizi çizecek. Öncelikle şunu belirteliyim ki; deplasmanda maç kazanamazsan küme düşersin.

Önümüzdeki Göztepe ve Kasımpaşa deplasmanlarından en azından birinden 3 puanla ayrılmak olmazsa olmaz durumda şu anda. Sonrasında Bursa ve Karabük maçlarından alınacak altı puan seni bu ligde tutar. Dört maçtan alınacak 6-7 puan ise sana nefes aldırır. Altındaki puanları ise düşünmek bile istemiyorum.

Göztepeliler için Antalya’nın önemi çok büyük… 1999 ve 2017 yıllarında iki kez bu şehirde Süper Lig sevinci yaşadılar ve çok iyi ağırlandılar. Aynı şekilde ağırlanacağımızdan hiçbir şüphem yok. Ben Göztepe deplasmanını ilk 3 puanımızı alıp, derin bir “oh” çektiğimiz bir deplasman olarak hatırlamak istiyorum.

Pazar kalpler İzmir’de atacak. Ligde kalmak adına son 15 puan…