Cefakar Antalyaspor Taraftarları

İşin aslı ne yazmak geliyor içimden ne de ilerisini düşünmek …

Cefakar Antalyaspor Taraftarları
1 Kasım 2017 07:59

Söze nerden başlanmalı artık bilemiyorum. Yaklaşık dokuz saat süren, gece yola çıkılan bir deplasmandan bize kalan yine hüzün. İşini gücünü, ailesini bir kenara bırakıp yollara düşen yaklaşık bin taraftar… Bursa maçını kazanan sizlerdiniz yani bizlerdik. 4-0 yenilmiş bir takım için maçın 80. dakikasında dahi yüksek sesle takıma desteğini esirgemeyen cefakar Antalyaspor taraftarları… Bazı şeylerin hakkı ödenmez. Bursa tribününden birçok kişinin sosyal medyada bizleri takdir ettiğini de sizlere söylemek isterim. “Maçın başından sonuna kadar 4-0’lık sonuca ve kötü gidişata rağmen takımınıza sahip çıktınız, helal olsun size” dedi bir çoğu. Bizler taraftar olarak görevimizi yerine getirdik, ya siz?

Sanıyorum bazıları Antalyaspor’a işini icraa etmeye değil de Antalya’ya denize, kuma, tatile gelmişler. Sandro’nun disiplinsizliği artık kabı taşırdı. Gönderilmesi en doğru karar olacak. Öte yandan maç esnasında misafir tribünden izlediğim kadarıyla ilk yarı Diego olmasaydı skor çok daha fazla olurdu. Üç tane golü engellediğini net olarak gördüm.  Gerek sosyal medya hesabında gerek sahada takıma sahip çıkan, takıma aidiyet gösteren nadir kişilerden olması sebebiyle Diego’ya buradan sevgilerimi iletiyorum.

Bunun yanı sıra yine maç öncesi misafir tribünden tüm taraftarlar “Antalyamız el ele hep beraber tribüne” diye tezahürat yaptığında gözüme ilişen şey bana “işte tam da bu yüzden Eto’o” dedirtti. Futbolcuların ruhu duymazken bizim çağırdığımızı hissedip hepsini toplayan ve taraftarın önüne getiren Samuel Eto’o, sana da sevgilerimi iletiyorum. Bunlar küçücük şeyler belki ama öylesine ruhsuz bir takım var ki karşımızda… Bu küçük şeyler dahi göze batıyor.

Maçın devre arasında Timsah Arena’nın kantininde çay alırken Bursasporlu bir polisin bana “takımınız çok kötü, gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bu starların olduğu takıma hiç yakışmayacak bir oyun” demesi de muhteşem bir detay. Artık kendi içimizi aştı olay, başka takım taraftarları halimize üzülür oldular.

İşin aslı ne yazmak geliyor içimden ne de ilerisini düşünmek. En doğru kapanış şu olur bu haftaki yazıma, “Allah sonumuzu hayır etsin.