Çarşı’dan Ali Şafak Öztürk’e Çirkin İtham

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, bugün sosyal medyada yayınladığı bildiride Başkan Ali Şafak Öztürk’e çirkin ithamlarda bulundu …

Çarşı’dan Ali Şafak Öztürk’e Çirkin İtham
18 Mart 2017 16:27

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, bugün sosyal medyada yayınladığı bildiride Başkan Ali Şafak Öztürk’e çirkin ithamlarda bulundu.

Ali Şafak Öztürk’ün Mete Kalkavan ile ilgili dün yaptığı “Mete Kalkavan’ın kamuoyunda ‘Beşiktaşlı’damgası yemesi bizim için çok da rahatlatıcı bir konu olmuyor.” açıklamasının ardından Öztürk’e “maşa” yakıştırması yapan taraftar grubu, Ali Şafak Öztürk’ün açıklamalarının kendisine birkaç beden büyük geleceğini aktardı.

Twitter’da Forza Beşiktaş hesabından paylaşılan içerik şu şekilde:

Büyük Beşiktaş camiası olarak, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün Pazar günü oynanacak mücadelenin düdüğü Mete Kalkavan için “Mete Bey kamuoyunda ‘Beşiktaşlı’ damgası yemiş bir hakem lakin bununla birlikte geleceği olan bir hakem. İşleri hakemlik. İyi performans  sergileyeceğini göreceğiz inşallah. Maçtan daha sonra biz de değerlendireceğiz. Ön yargılı düşüncemiz yok ama kamuoyunda ‘Beşiktaşlı’ damgası yemesi bizim için fazla da yatıştırıcı bir konu olmuyor.” şeklindeki açıklaması kendisine maşalık görevin benimsemiş bir kulüp başkanı için normal karşıladığımız bir durumdur.

Kamuoyu tarafından “Fenerbahçeli” damgası yemiş ve aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu bildiğimiz Ali Şafak Öztürk’e bu tarz açıklamaların birkaç beden büyük geleceğini hatırlatarak, örnek aldığı üst akıllara, kendisini şirin gösterme çabasını bir kenara bırakmasını ve daha fazla komik duruma düşmeden, ilgi ve alakasanı sözde başkanlık yaptığı kulübe göstermesini tavsiye ediyoruz.