Çalımbay’dan Milli Takım Açıklaması

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi ilk haftalık değerlendirme toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenledi …

Çalımbay’dan Milli Takım Açıklaması
3 Ağustos 2017 12:58

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi ilk haftalık değerlendirme toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenledi.

Rıza Çalımbay, Milli Takımın başına Mircea Lucescu’nun getirilmesine değinerek, bir sürü yerli isim varken Lucescu’nun göreve getirilmesinin TFF’nin takdiri olduğunu söyledi ve Lucescu’yu sevdiğini, ona karşı saygı duyduğunu belirtti.

Çalımbay, Lucescu hakkında şunları söyledi:

Milli takım çok kritik iki maç oynayacak. Bizim için görev olursa hepimiz koşa koşa gideriz. Şimdiye dek A Milli takımımızın başarılarına bakıldığında hepsinde yerli antrenör var. Bir sürü yerli antrenör var. Tabi gelen Lucescu’ya da herkesin saygısı sonsuz, ben de severim kendisini. Karar TFF yönetiminin bileceği bir iş, bir şey diyemeyiz.

Öte yandan sözleşmesinde yer alan “Milli Takımdan teklif gelirse Antalyaspor’dan ayrılabilir” maddesini de değinen Çalımbay, bu maddenin sözleşmesinde yer aldığını sözlerine ekledi.