Çalımbay’dan Ayrılık Açıklaması

Rıza Çalımbay, ayrılığına dair Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi …

Çalımbay’dan Ayrılık Açıklaması
19 Eylül 2017 11:58

Antalyaspor ile karşılıklı anlaşarak yolları ayıran Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay,  çok sevdiği ve zevkle çalıştığı Antalyaspor’dan ayrılmak zorunda kaldığını ifade ederken, “Kimse böyle çok iyi bahsettiği yerden ayrılmak istemez. Kimseye kırgınlığım yok. Her iki taraf için de hayırlı olsun.” dedi.

Antalyaspor’da zorlu süreçler yaşadığını belirten Çalımbay, taraftarlara da hem deplasmanda hem içeride verdiği destekten ötürü teşekkür etti ve bu desteği unutmayacağını, yaşanan üzücü olaylara rağmen ne kadar vefalı olduğunu gösterdiklerini savunarak kendilerine teşekkür etti.

Göreve başladıklarında herkesin “düştü” dediği Antalyaspor’da bir kriz ortamına geldiklerine de değinen Rıza Çalımbay, kırmızı beyazlıların tarihinde olmayan ilkleri başararak mükemmel bir sezon geçirdiklerini, Avrupa’ya gidemediklerine çok üzüldüklerini belirtti.

Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Bizim geldiğimizdeki en işlerimizden bir tanesi burada kriz yönetmekti. Biz geldiğimizden beri kriz yönetiyoruz. Başka bir şey yönetmedik. Böyle yoğunluk içinde takımı yönetmeye çalıştık, özellikle de bu sene. Hakikaten ekip olarak sahanın içerisinden çok saha dışıyla uğraştık. Bence bu takımın beş maçtan daha fazla kredisi olmalı. Antalyaspor’un önü açık, 6 maçı var, 4’ü içeride. Durum şimdi farklılaştı. 2 hafta sonra da Milli maç arası var. O yüzden takım iyi olacak. Sıkıntı olacağını da düşünmüyorum. azı şeyleri oturtmak için zaman gerekiyor. Konuşup ayrılmak da en güzel şeylerden bir tanesi. İyi bir şekilde ayrılmak da bizim için güzel bir şey. Takım kaptanı Eto’o olmak üzere bütün takıma ve yönetime teşekkür ediyorum. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum.