Çalımbay Transferdeki Son Durumu Anlattı

Rıza Çalımbay, beIN SPORTS’a verdiği röportajda transferdeki son durumu anlattı …

Çalımbay Transferdeki Son Durumu Anlattı
5 Temmuz 2017 22:11

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, beIN SPORTS’a verdiği röportajda transferdeki son durumu anlattı.

Bolu Gerede’nin yıllardan beri geldiği bir yer olduğunu ve sezon başı antrenmanları için en ideal yerlerden birisi olduğunu söyleyen Çalımbay, güzel bir çalışma ortamında güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Ligin geç bittiğini fakat erken başlayacağını da aktaran Çalımbay, ilk haftaların sıcaklarda oynansa da yapacak bir şey olmadığını aktardı.

Kendisinin oyun yapısının hücumu düşünen bir yapıda olduğunu kaydeden Rıza Çalımbay, geçen sene Antalyaspor’un mükemmel bir istikrar yakaladığını, kanat oyuncularında sıkıntı yaşandığını fakat bu sezon Menez ve Maicon’un yanı sıra Aydın transferiyle de bu problemi çözeceklerini belirtti.

10 numara ve belki stoper alarak transferi kapatacaklarını söyleyen Çalımbay, 10 numarada Menez ya da Deniz’in oynayacağını, bu durumun hazırlık maçından sonra belli olacağını dile getirirken, alacakları oyuncunun oyunu kuracak, yönlendirecek, her tarafa yardım edecek bir oyuncu olacağını söyledi.

Antalyaspor’un kadro durumuna de değinen Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Geniş kadro olması iyi bir şey değil. Herkesin bir beklentisi var. Yabancı ve yerliyi eşit şekilde almak gerekiyor. Fazla oyuncuları ya kiralık göndereceğiz ya da başka formüller bulacağız. İdeal olan neyse onu yapmaya çalışacağız. Genç arkadaşlarımızı başka yerlere pişip oralarda pişmelerini istiyoruz. Yönetim, taraftar ve futbolcular olarak gayret gösteriyoruz. İnşallah bu sezon yukarılara oynayacağız.