Çalımbay Gözünü Galibiyete Dikti

Rıza Çalımbay, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe mücadelesinde kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi …

Çalımbay Gözünü Galibiyete Dikti
11 Mayıs 2017 14:41

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe mücadelesinde kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Ligin bitimine dört hafta kaldığını anımsatan Çalımbay, Fenerbahçe maçının zor olacağını, kendilerinin Başakşehir maçında ilk yarıda oynadıkları oyunu oynamaları gerektiğini aktardı. Fenerbahçe’den puan almak ve galip gelmek istediklerini ve bunun için kapasitelerinin en üst seviyesine çıkmaları gerektiğinin altını çizen Çalımbay, mücadeleden puanla dönmek istediklerini söyledi.

Kart cezalısı Yekta ve Zeki dışında eksiklerini olmadığını da belirten deneyimli teknik adam, Trabzonspor ve Başakşehir maçını istedikleri gibi bitiremedikleri için Avrupa yolunda çok büyük bir şansı harcadıklarını söyledi. Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takımımla gurur duyuyorum. Ne zaman düşeceği sorulurken şimdi Avrupa Kupaları konuşuluyor. Bu güzel bir şey. Biz önce kalan dört maçı kazanmaya bakalım. Ondan sonra olacakları hep birlikte göreceğiz.”

Gelecek sezonun takımını oluşturma, kamp programı ve transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarını bildiren Çalımbay, ekibiyle yurt içi ve yurt dışında oynanacak maçlarda değişik takımlarda ilgilendikleri oyuncuları izleyeceklerini sözlerine ekledi.