Çalım”Baymasak” mı Acaba

Hatice Merve Korkmaz – Sezon Öncesi Değerlendirmesi …

Çalım”Baymasak” mı Acaba
9 Ağustos 2017 09:21

2016-2017 sezonunda son sıradan aldığı takımı sezon sonunda beşinciliğe getiren Rıza Çalımbay’ın şampiyonluk favorisinin Beşiktaş olmasına şaşırmadım. Her fırsatta Beşiktaşlı olduğuna dile getirmesi artık biraz can sıkmaya başladı. Tamam anladık, Beşiktaşlısın. Saygı duyuyoruz ama şu an Antalyaspor’un teknik direktörü olduğunun farkında mısın acaba? Sen ki bu takımı son sıradan alıp beşinci sıraya kadar yükselten bir adamsın ama hala hedefinin ilk 10 içerisinde yer almak ve şampiyonluğun büyük bir iddia olduğunu söylemektesin. Atom Karınca kendine güvenmiyorsa, takımına inanmıyorsa bu takım bu kadro ile bu sezonu yedinci sırada bitirebilirse ne mutlu biz Antalyasporlulara!

Ahım şahım iddialarda bulun da demiyoruz. Şampiyonluk yarışında rakiplerimiz bizleri zorlu bir rakip olarak görürken sevgili hocamızın iddası biraz sönük kalıyor. Bu sene şampiyonluk yarışında bizlerin de iddialı olduğunu, Avrupa hayallerine yakın olduğumuzu duymak isterken, Rıza Hocamızın bizlere inanç, umut aşılaması gerekirken, kombine satışlarımız 15 bini geçmişken Rıza Hocamızın bu açıklamaları kabul edilemez.

Kombineler demişken kombine satışlarında rekor kırıyoruz. Yapılan nokta transfer Jeremy Menez ile kadroyu güçlendirdik. Eto’o, Maicon, Menez, El Kabir, Deniz, Diego, Celustka, Sandro, Danilo derken baya yıkım ekibi oluşturuldu. Her ne kadar hedefimizin ilk 10 olduğunu söylese de sevgili hocamız, gene de  bu ekip bu sene daha güzel işler başaracak. Yani demem o ki:

İnandık yürekten
Düştük yine peşine
Şampiyonluk gelsin bu sene
Hasret bitsin
Biz de uçalım Avrupaya
Ölümüne saldır Antalya.

Biz bu sene bu besteyi söylemeye devam edeceğiz. Bu takım da bu sene hem şampiyonluk yarışında hem Avrupa hayallerinde daha iddialı olacaktır.

Öte yandan geçen sene yapılan “Eto’o Beşiktaş’ta” haberleri bu sene Fenerbahçe için ayyuka çıktı. Antalyaspor kulübünden iki kere resmi açıklama yapılmak zorunda kalındı. Geçen dönem Beşiktaş’a transfer oluyor, Eto’o Antalyaspor’da mutlu değil tarzında haberler yapan İstanbul yandaş medyası sekiz haftamıza mal olmuştu. Bu dönem buna izin verilmedi. Merak ediyorum, acaba seneye Galatasaray mı Eto’o’yu transfer etmiş olacak? Eto’o Antalyalı oldu dedik, fahri hemşerilik verdik, siz hala Eto’o diye ağlıyorsunuz. Üzülmeyin cağnımlar, başka bir yıldız bulursunuz. Eto’o’yu size vermiyoruz.

En sevgiliye, en özlediğimize kavuşmamıza az kaldı. Bu şehir artık uyanıyor. Size inancımız, güvenimiz tam. Bu sene Avrupa hasretini bitirelim artık.

Güzel bir sezon olması dileğimle… Kırmızı beyaz aşkla kalınız büyük Antalyaspor taraftarı. Beşiktaş deplasmanından sonra görüşmek üzere.