Büyük Antalyaspor Derneği Faaliyete Geçti

Büyük Antalyaspor Derneği Faaliyete Geçti
24 Ekim 2015 16:45

Geçtiğimiz senelerde faaliyete giren ve kısa süreli faaliyette bulunduktan sonra kapatılan Büyük Antalyaspor Derneği, tekrar faaliyete girdi.

Antalyaspor bilincini geliştirmek amacıyla ve “Şehrinin Takımını Destekle” sloganıyla yeniden yola çıkan Büyük Antalyaspor Derneği’nin yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Mustafa Türker, yaptığı açıklamada daha önce faaliyete geçen derneği yeniden hayata geçirdiklerini söyledi. Antalyaspor, Antalyaspor Vakfı ve antalyaspor Derneği işbirliği içerisinde “Antalyasporluyum” diyenlerin sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Türker, sloganlarının “Şehrinin Takımını Destekle” olduğunu söyledi.

Düzenlenen toplantıya Başkan Mustafa Türker’in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri olarak Bekir Kıvrım, Ercan Göksel, Caner Canıtez, Murat Şimşek, Aziz Çetin, İbrahim Kasapoğlu, Ersan Göbelek ve Hakan Aydın katıldı.

Mustafa Türker, yeni projeler geliştirerek Antalyaspor bilincinin aşılanması ve iyice yerleşmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. Türker, projelerine dair şunları söyledi:

Yeni projeler geliştirmekteyiz. Bütün esnafın kapısına stickerlar yapıştıracağız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Satılmayan kombineler yerine öğrencileri maçlara götürüp Antalyasporluluk bilincini aşılamayı planlıyoruz. Ayrıca Minibüsçüler Odası ile görüşmelerimiz devam ediyor. Odaya bağlı tüm araçlara Antalyaspor çıkartmalarının yapıştırılması için görüşüyoruz. Antalyaspor, siyaset üstü bir kurumdur ve böyle kalacaktır. Derneğimizde de her siyasi görüşten insan bulunmaktadır.

Öte yandan hiçbir taraftar grubu ile bağlantılarının olmadığını belirten Türker, hiçbir grubun da destekçisi olmadıklarını belirtti.