Büyük Antalyasporlular

Düşme potasında olan rakiplerimizin yenildiği hafta alacağımız 3 puanla rahat bir nefes almak vardı…

Büyük Antalyasporlular
28 Şubat 2018 07:22

Deplasmandan alacağın bir puan, bazen 3 puana eşittir. Düşme potasında olan rakiplerimizin yenildiği hafta alacağımız 3 puanla rahat bir nefes almak vardı. Ya da yenilebilir ve kendimizi zora sokabilirdik. Her şeye rağmen bu taraftarın hakkı bu değildi diyede düşünüyorum. Hamza Hocamız da beraberlikten çok memnun olmadığını belirtti. Ama kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz.

Velhasılıkelam, 17 maç sonrası kalemizi gole kapattık. Gol yemediğimiz son maç ,gene ilk yarıdaki 3-0 galip ayrıldığımız Osmanlı maçıydı. Takımımızın her daim arkasındayız. Sizler savaştıkça bizler asla yalnız bırakmayacağız. Tek kişi kalsak bile vazgeçmeyeceğiz. Ola ki deplasmana gelemedik, ruhumuz sizlerle olacak.

Büyük Antalyaspor taraftarı…
Haftalardır hem kendi evimizde hem deplasmanda bu takımı yalnız bırakmayarak en büyük vefayı sizler gösterip, cefayı sizler çektiniz. Bu takımı bizler ligde tutacağız. Asla bu takımı yalnız bırakmayalım. Gittiğiniz yollardan hep yüzünüz gülerek gelin.

Değinmek istediğim bir nokta daha var: “Atatürk’ün Ordusu”

Statımızdan ve başka statlardan silinen Atatürk adını unutmyacağımızı göstermek için her Ankara deplasmanında yapılan Anıtkabir ziyaretine iki senedir “Atatürk’ün Ordusu” pankartı ile gidiyoruz. Herkes unutur, 07 unutmaz o yüzden yüksek bir sesle bir kez daha “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz

Gittiğimiz yollar sevdamıza çıkar. Sevdamızın peşinden gittiğiniz her şehir, bizi hatırlar. Teşekkürler Büyük Antalyaspor taraftarı…

İzniniz olursa bu hafta bir kişiye daha teşekkür edeceğim. Bu hafta babam gene deplasman yollarındaydı. Benim için En “Büyük Antalyasporlu” o… Atasına, vatanına, şehrine sahip çıkan bir babam var şükürler olsun. Bana bu sevdayı aşılayan, ne olursa olsun, asla vazgeçmemem gerektiğini öğreten canım babam.. İyi ki senin kızın olmuşum babacım. Herkesin önünde bir kez daha sana teşekkür ediyorum benide kendin gibi yaptığın için. İyi ki varsın, seni seviyorum büyük Antalyasporlum!

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı… 4 Mart Pazar günü her yol stada çıkar. Gitmemezlik etmeyin. Takımımızın bize, bizim de takımımıza ihtiyacımız var. Takımımızı destekledikçe yalnız bırakmadıkça bizler bu savaşı kazanacağız. Haftaya görüşmek üzere.

Sevdamız, umudumuz yüreğinizden düşmesin. Kırmızı beyaz aşkla kalınız Büyük Antalyaspor taraftarı !