Büyük Antalyaspor Derneğinden Tesis Ziyareti

Antalyaspor, bugün yapılan antrenmana taraftar ziyaretiyle başladı …

Büyük Antalyaspor Derneğinden Tesis Ziyareti
28 Ekim 2016 14:52

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, bugün yapılan antrenmana ziyaretle başladı. Antalyaspor taraftarları,  kırmızı beyazlı ekibimizi ziyaret ederek oyunculara destek verdi.

Büyük Antalyaspor Derneği Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, antrenman sahasında teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile takım kaptanımız Samuel Eto’o’ya çiçek verdi. Şimşek, ligin ilk sekiz haftasında alınan şanssız sonuçlara rağmen takımımıza olan inanç ve sevgilerinde azalma olmadığını belirterek, “Talihsiz bir süreç yaşadığımızın farkındayız. Rıza hocamızın karakteri, kişiliği ve tecrübesi tartışılamaz. Bu zorlu sürece aşarak bize çok güzel günler yaşatacağından asla kuşkumuz yok” dedi.

Rıza Çalımbay da Büyük Antalyaspor Derneği’nin takıma verdikleri bu desteğe teşekkür ederek, “Teknik heyet olarak biz de takımı yeni yeni tanıyoruz. Bizim açımızdan Antalyaspor’un çözülemeyecek sorunu yok. Bir galibiyet çok şeyi değiştirecek. Antalyaspor’a kararlılıkla destek olanlar çok güzel günler görecek” diye konuştu.

Takım adına taraftarlara teşekkür eden kaptanımız Samuel Eto’o ise şunları söyledi:

Sizleri bu sezon mutlu edemediğimizi biliyoruz. Takım olarak en çok buna üzülüyoruz. Sabırla bizleri desteklediğiniz için teşekkür ediyoruz. Bu desteğinizin karşılığını sizlere vereceğimize takım arkadaşlarım adına söz veriyorum.