Terim: “Buralarda Seviye Bu”

Fatih Terim, maç sonu yaptığı açıklamada bugün oynanan oyun hakkında açıklamalarda bulundu.

Terim: “Buralarda Seviye Bu”
12 Haziran 2016 19:27

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu yaptığı açıklamada bugün oynanan oyun hakkında açıklamalarda bulundu.

Terim, yaptığı açıklamada “Bitti demeden bitmez” demeleri için önce başlamaları gerektiğini söyledi ve yaptığı oyuncu değişikliklerinin istenilen etkiyi yaratmadığını dile getirdi.

Fatih Terim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İlk yarı için iyi oynadığımızı söyleyebiliriz ama ikinci yarı öyle değildi. Biz ‘Bitti’ demeden bitmez diyebilmemiz için önce başlamamız lazım ama biz bunu yapamadık. Turnuvalara çok iyi başlayamıyoruz. Kötü bir zamanda gol yedik. Pozisyonların en ciddisini de biz bulduk. Faul beklerken, korner oldu ve gol yedik. Henüz turnuva bitmedi. İki maçımız daha var. Şunu ülkemiz bilmeli ki, seviye bu… Bu turnuva seviyesi bu. Rakibe direnen bir takımımız vardı ancak daha sonra yorulduk ve güç dengesi aleyhimize işledi. Oyuncu değişikliklerimiz malesef istediğimiz etkiyi yaratmadı. Tabii çok güçlü bir takımla oynuyoruz. Bunu dün de söyledim. Buradan çıkarsa, çok önemli yerlere gidecek bir takım.  Şimdi İspanya maçını bekleyeceğiz. Çıkaracağımız önemli dersler var.