Burak Ünlü’ye Ziyaret

Geçtiğimiz perşembe günü Alanya’da Alanyaspor’a karşı oynanan U16 ligi müsabakasında sakatlanıp ameliyat olan Burak Ünlü’ye Başkan Ali Şafak Öztürk ve beraberindekiler geçmiş olsun ziyaretinde bulundu …

Burak Ünlü’ye Ziyaret
18 Kasım 2016 18:20

Geçtiğimiz perşembe günü Alanya’da Alanyaspor’a karşı oynanan U16 ligi müsabakasında sakatlanıp ameliyat olan Burak Ünlü’ye Başkan Ali Şafak Öztürk ve beraberindekiler geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ali Şafak Öztürk’ün yanı sıra, yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Cumhur Arıcı, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kulüp Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu, Altyapı Direktörü David Badia, Futbolculardan Yekta Kurtuluş ve Ferhat Kaplan, ziyarette hazır bulundu.

Alanya’daki maçta boşta kalan topa sahip olmak isterken kendi takım arkadaşı ile çarpışarak ayağı kırılan Burak Ünlü, çok sevdiği futboldan bir süre ayrı kalacağı için çok üzgün olduğununu söyledi. Başkan Ali Şafak Öztürk ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sohbet ettikleri Burak Ünlü’ye geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra, “Hiç moralini bozma. İyileşip yeniden futbol oynamaya devam edeceksin. Altyapı hocalarımız seni gelecekte A takımın sol beki olarak görüyor. Bu bizi de çok mutlu edecek” dediler.