Bu Camiayı Bölmekten Vazgeçin

Antalyaspor’da Gençlerbirliği maçının ardından yaşanan “tezahürat krizi” nin ardından, iki taraftar grubu tarafından düzenlenen iftar yemeklerine katılımlar da dikkat çekti.

Bu Camiayı Bölmekten Vazgeçin
27 Mayıs 2018 13:14

Antalyaspor’da Gençlerbirliği maçının ardından yaşanan “tezahürat krizi” nin ardından,  iki taraftar grubu tarafından düzenlenen iftar yemeklerine katılımlar da dikkat çekti.

Ligin iç sahadaki son maçında 07 Gençlik grubu yaptığı açıklamada maça girmeme, Grup 1966 ise yaptığı açıklamada içeriye girse de siyasi nitelikli tezahüratlara katılmama kararı almıştı.

07 Gençlik tarafından çarşamba günü dernek lokalinde düzenlenen iftar yemeğine yerel basın, taraftarlar ve Antalyalılar katılırken Antalyaspor A.Ş adına yalnızca futbolcu Musa Nizam katıldı. Dün Grup 1966 tarafından düzenlenen iftar yemeğine ise Antalyaspor camiası adına Başkan Cihan Bulut, Asbaşkan Şefik Öz, Genel Müdür Adem Kart, Genel Menajer Cem Deda’nın yanı sıra futbolculardan Zeki Yıldırım ve Musa Nizam’ın katılması dikkat çekti.

Mayıs ayının ilk haftalarında başlayan “İzmir Marşı” polemiğinin yönetimin bu tavrıyla daha da sürmesi beklenirken, Başkan Cihan Bulut’a da Antalyaspor’un iyiliği ve birlik beraberliği için bu ayrıştırmalardan vazgeçmesi çağrısında bulunuyoruz.