Bu Nasıl Bir Maç

Milli maç arasına çok hızlı girdik. Yeni transferle, galibiyetler, Başkanın geri dönüşü…

Bu Nasıl Bir Maç
5 Eylül 2018 08:29

O nasıl bir dönüştü!

Maçın başında sanki maç berabere, golsüz bitecek gibiydi. Geçen haftaki maçtan sonra çok durağan geldi bana. Zaten penaltıdan bir gol yemişiz, yeniliyoruz hissi varken son dakikalarda maçın 2-1’e evrilmesi olağanüstüydü! Bu mucizeyi yaşatan herkese tek tek teşekkür ederim.

Geçen hafta kulüpte büyük değişiklikler oldu. Cihan Bulut gitti ve yerine Ali Şafak Öztürk yönetimi devraldı. Aslında olması gereken yere geri döndü. Döner dönmez yaptığı konuşmada yine benim gönlümdeki tahrını büyüttü Başkan. İyi ki geldin, güzel işlere kaldığımız yerden devam…

Geçen hafta Antalyaspor Hentbol takımı İzmir’de hazırlık maçına çıktı. Maç sonucu iyi olmasa da harika mücadele eden, tırmalayan bir takım izledik. Mücadeleyi sonuna kadar devam ettirip elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan hentbolcularımız var. Lig başlayınca çok güzel işler çıkaracaklar ortaya, inanıyorum.

Hentbol takımı bu kadar iyi bir takım ruhu yakalamışken Ali Şafak Öztürk’le beraber desteği de alacaktır. Çünkü henüz formaları bile yoktu. Ama artık sorun kalmayacağına yürekten inanıyorum.

Milli maç arasına çok hızlı girdik. Yeni transferle, galibiyetler, Başkanın geri dönüşü… Bu yenilik ve güzelliklerin daha da artarak bu sene taraftarın yüzünü güldüreceğine inanıyorum.

Biz Antalyasporuz!

ETİKETLER: