Antalyaspor Yüzme Takımı Beyazdan Maviye Antalya’yı Tanıttı

Antalyaspor Yüzme Takımı, önümüzdeki yıllarda uluslararası düzeyde yapılması planlanan “Beyazdan Maviye Antalya” isimli kış sporları organizasyonunu tanıttı.

Antalyaspor Yüzme Takımı Beyazdan Maviye Antalya’yı Tanıttı
5 Şubat 2019 16:36

Milli Takım seçmelerinde 16 kişilik aday kadroya 13 sporcuyla girmeyi başaran Antalyaspor Yüzme Takımı, önümüzdeki yıllarda uluslararası düzeyde yapılması planlanan “Beyazdan Maviye Antalya” isimli kış sporları organizasyonunu tanıttı.

Yarışın tanıtımında; Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Ulukay ile sohbet eden sporcular ile Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Şube Sorumlusu Alp Özel yarış hakkında ve yüzme takımıyla ilgili bilgi verdi.

Antalya Valiliği öncülüğünde düzenlenen yarışa Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Saklıkent Kooperatifi ve Antalyaspor Kulübü destek olarak Antalya’nın tanıtımı için bir arada çalıştı.

9 Şubat Cumartesi günü kayak, bisiklet ve yüzle etaplarında gerçekleşecek dünyada bir ilk olan bu konsept yarış, Saklıkent Kayak Merkezi’nden başlayacak ve Konyaaltı Sahili’nde sona erecek.