Antalyaspor Yaz Kupası Açıksu Yüzme Yarışları İle Sona Erdi

Antalyaspor 2018 Yaz Kupası Yüzme Şenlikleri bugün düzenlenen “3. Açıksu Yüzme Yarışları”yla sona erdi.

Antalyaspor Yaz Kupası Açıksu Yüzme Yarışları İle Sona Erdi
9 Eylül 2018 19:53

Antalyaspor 2018 Yaz Kupası Yüzme Şenlikleri bugün düzenlenen “3. Açıksu Yüzme Yarışları”yla sona erdi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve uluslararası boyutta olma yolunda emin adımlarla ilerleyen yarış yoğun bir katılıma ev sahipliği yaparken, yarışmacılar ve aileleri bando eşliğinde marş ve şarkılar söyleyerek güne renk kattılar.

Yaş gruplarına göre düzenlenen müsabakalarda; bayan ve erkek olmak üzere genel klasmanda ilk üç dereceye giren sporculara özel kupaları, ilk 3 dereceye girenlere özel madalyaları verilirken tüm katılımcılara da günün anısına katılım madalyaları, Antalyaspor ve Muratpaşa Belediyesi logolu t-shirtler ödül olarak dağıtıldı.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır’ın startını verdiği 500 metre halk yüzme etkinliği etabında da katılımın oldukça yüksek olduğu görülürken, mavi bayraklı plajlarımızı korumak ve denizlerimize plastik atıkları engellemek adına farkındalık yaratan her yaştan yüzücü birlikte yüzmenin keyfini yaşadı.

Sponsor firmalar Antalya Gazozu ile Antalya Reçelleri yarışmacılara çeşitli hediyeler sunarken, Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü de farkındalık yaratmak amacıyla kullanılmış pet şişeleri potaya basket atabilenlere yeşeren kalem ve pazar filesi gibi hediyeler dağıttı.

Müsabakalar sonucunda elde edilen dereceler şu şekilde oluştu:

3000 METRE BAYANLAR;

1.SEVİM EYLÜL SÜPÜRGECİ

2.BAŞAK AKTEKE

3.BEYZA ÖZKAN

 

3000 METRE ERKEKLER;

1.ARCHYN MIKHAILOV

2.EMRE SARP ZEYTİNOĞLU

3.EMİR BATUR ALBAYRAK

 

1500 METRE BAYANLAR

1.ECENUR CEYLAN

2.İPEK DERİN EĞİN

3.TALYA ERDOĞAN

 

1500 METRE ERKEKLER

1.EGEMERT ÖZTÜRK

2.EKİM DENİZ TUNÇEL

3.ATAKAN ERCAN