Voleybol Takımımız Salona Ayak Basıyor

Antalyaspor Kulübü Derneği çatısı altında oluşturulan voleybol şubesi, dört ayda hazırlanan Voleybol Bayan A Takımı ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor…

Voleybol Takımımız Salona Ayak Basıyor
18 Ocak 2018 16:00

Antalyaspor Kulübü Derneği çatısı altında oluşturulan voleybol şubesi, dört ayda hazırlanan Voleybol Bayan A Takımı ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Antrenör Gökhan Egeli gözetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibimizin kadrosu Svetlana Uncu, Gizem Kaçar, Karina Kaya, Gizem Nur Keçeli, Aslınur Demirtaş, Cansu İlter, İrem Yağmur Uygur, Türkan Bulan, Dilek Kübra Karakuş, Gamzenur Kara, Asena Demirci, Türkan Ecem Özdemir, Melise Pala, Yağmur Çidik ve Yeliz Kahraman’dan oluşuyor.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki Ahmet Uluç Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren voleybolcular, Bölgesel Lig’deki ilk maçına 19 Ocak Cuma günü çıkacak.  19-21 Ocak tarihleri arasında Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Bölgesel Lig 1. Tur maçlarını geçen takım, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun belirlediği yer ve tarihte 2. Tur maçına katılmaya hak kazanacak. Bu turu da geçen takımlar, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Bayanlar 2. Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak.