Filenin Akrepleri Seriyi Devam Ettirmeyi Hedefliyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı ligdeki 4. maçında Bodrum Doğuşspor’la karşılaşacak.

Filenin Akrepleri Seriyi Devam Ettirmeyi Hedefliyor
19 Ekim 2018 14:49

Voleybol Bayanlar 2. Lig 3. Grup’ta üçte üç yaparak zirve hedefini sürdüren Antalyaspor Voleybol Takımı, ligin dördüncü haftasında pazar günü 16.30’da Bodrum Doğuşspor ile karşılaşacak.

7 Ekim’de müsabakalara yoğun bir tempoyla başladıklarını sürdüren Antrenör Gökhan Egeli, federasyonun maç programı sebebiyle sekiz günde üç maç yaptıklarını söylerken, bu yoğun programın kendileri için zorlu geçeceğini bildiğini aktardı. Antrenör Gökhan Egeli, “Oyuncularımızın mücadelesi ve taraftarların desteğiyle üç maçtan da set dahi vermeden galip ayrıldık. Her maç için farklı bir programla oyun planımız oluşuyor. Her maça aynı konsantrasyonla hazırlanıyoruz. Oynadığımız her maçla oyuncularım saha içi uyumları daha üst seviyelere çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan bu hafta sonu deplasmanda zor bir rakiple karşılaşacaklarını söyleyen Gökhan Egeli, “Bu maç, Antalya dışında oynayacağımız ilk maç olması sebebiyle önem taşıyor. Geçen hafta oynadığımız üç maçın ardından fiziksel ve psikolojik olarak toparlandığımızı düşünüyorum. Zor bir maç bizi bekliyor. Fakat oyuncuların saha içinde vermiş oldukları mücadeleyle bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum.” dedi.